Hvad blir’ mon det næste?

I Henri Nissen’s leder, uge 3 : Fogh på afveje, antydes det at statsministeren ikke kender Biblen, eller ikke regner med den. Og noget tyder på, at det er rigtigt.
For et par måneder siden, sendte udenrigsministeren en homoseksuel ambassadør med partner til Israel, uden at Anders Fogh forhindrede det. Af alle lande til Israel!! Dette land hvor historien og religionen er så tæt forbundne, at de nærmest er identiske. Dette land, hvor en stor befolkningsgruppe, de ortodokse troende jøder, lever med Guds ord i det gamle testamente, som deres livsgrundlag. For dem og formodentlig for en stor del af befolkningen, kan denne udnævnelse af en homoseksuel ambassadør, kun opfattes so en hån og en provkation. En gang var Danmark Israels ven og støtte, men gennem årene er dette ændret til noget der minder omkritisk skepticisme eller det der er værre.
Vi ved at Gud vil dømme nationerne efter deres holdning og handlinger overfor Israel. Derfor er der grund til at tage Bibelens opfordring til bøn for øvrigheden alvorlig. Lad os bede Gud om tilgivelese for denne negative hos regering, befolkning og hele nationen.

Aage Olsen
Strubjerg 48,st.th.
9400 Nørresundby