Østrigsk biskop tror på helbredelse af homoseksuelle

Seminarer under mottoet „I Østrig helbreder Gud bøsser” skaber debat i Østrig.I Østrig skabte en artikel i den parisiske avis „Liberation” i sidste uge debat, fordi der stod, at biskoppen i Salzburg, Andreas Laun, støtter organisationen Living Waters’ seminarer, der tilbyder hjælp til mennesker, der kæmper med homoseksualitet. Byens socialdemokrater og andre biskopper i Østrig opfordrede ham til at tage afstand fra seminarerne. Andreas Laun har nu udtalt, at han ikke direkte støtter seminarerne, men at han kender flere fra Living Waters, og at han tror på, at Gud kan helbrede.
– Jeg kender gennem organisationen tidligere homoseksuelle, der offentligt siger: „Vi var bøsser, men i dag er vi lykkeligt gift.” Jeg håber, at organisationen gør et godt stykke arbejde og i denne forhåbning består min støtte, siger biskoppen til den katolske nyhedstjeneste kath.net.