Ca. 1000 kristne på danske missionærers kampagne

Lige hjemkommet til Arusha efter en 3 uges møderejse i Danmark, rejste missionærparret Hanne og Egon Falk med deres kampagneteam til deres første „korstog“ i 2004. Det blev i byen Karatu i Sydtanzania d. 21.-25. januar.– Den første dag samlede der sig imellem 3-4.000 mennesker og skaren voksede fra dag til dag så vi søndag var oppe på ca. 8.000, fortæller de. Flere hundrede gav deres liv til Jesus og mange mennesker oplevede helbredelse til deres ånd, sjæl og legeme.
– Onsdag fortalte en ung pige om, hvordan hun ikke havde været i stand til at tale i 2 uger. Hendes veninde kom glad op på platformen og bekræftede denne hændelse. Flere blev helbredt for døvhed enten på det ene eller på begge ører.
Hele 996 mennesker ønskede at blive kristne som følge af dette og andre vidnesbyrd.
Et prædikantseminar blev afholdt hver formiddag, og samlede fuldt hus i byens største kirke, omkring 1.000 mennesker.
Næste „korstog“ finder sted i byen Korogwe d. 18.-22. februar.