Flyttedag i Indre Mission

Indre Missions Hovedbestyrelse forflytter følgende medarbejdere:
3-årig missionærmedhjælper Martin Christoffersen, Kerteminde forflyttes i løbet af sommeren til Middelfart, hvor han for en foreløbig tre-årig periode skal virke som kredsmissionær.
3-årig missionærmedhjælper Brian Steen Kobbersmed, Brønderslev forflyttes til fortsat tjeneste som 3-årig missionærmedhjælper i Ålborg for en periode frem til 30. juni 2007. Han skal særligt virke i ungdomsarbejdet og børnearbejdet i Ålborg.
Indremissionær Elna Thisgaard Olesen, Silkeborg forflyttes omkring 1. september 2004 til Brønderslev. Hun skal virke som kredsmissionær og knyttes til samfundet i Brønderslev.
Indremissionær Egild Kildeholm Jensen, Kolding forflyttes i løbet af sommeren 2004 til Jyderup. Han skal virke som kredsmissionær og knyttes til samfundet i Jyderup.
Indremissionær Henri Alex Jensen, Esbjerg forflyttes i løbet af sommeren til Silkeborg. Han skal virke som kredsmissionær med særlig henblik på forkyndelse og sjælesorg.
Indremissionær Knud Dalsgaard Hansen, Buddinge forflyttes i løbet af sommeren til Bethania, Århus og skal virke som bymissionær.
Indremissionær Preben Hansen, Randers forflyttes i løbet af sommeren 2004 til Ålborg. Han skal virke som kredsmissionær og bliver teamleder i området.
Indremissionær Henrik Søgaard Jørgensen, Middelfart forflyttes omkring 1. april til Maribo. Han skal virke som leder af en pionérgruppe på Lolland.
3-årig missionærmedhjælper Lars Lund, Børkop placeres omkring 1. juni i Maribo og skal virke i pionérgruppen på Lolland.
Indremissionær Hans Sølvsten, Sønderborg er i samarbejde med Sønderborg Kommune ansat i flexjob.