Højt at flyve…

Jeg har lige været i Ålborg, og det er der jo egentlig ikke noget mærkeligt i, selvom det er første gang i 5 år. Det mærkelige er derimod, at jeg fløj derop.
Det startede med, at jeg gik ud i Kastrup lufthavn og sagde, at jeg ville flyve til Ålborg. De sagde, at det kunne jeg sagtens, jeg skulle bare købe en billet. Jeg spurgte om de så ville lære mig at flyve, eller hvordan det så foregik. Den søde ekspedient grinede lidt af mig og sagde, at de selvfølgelig ikke kunne lære mig at flyve, men de kunne give mig en billet til et fly, der kunne flyve mig derop. Jeg gik lettere forvirret til gaten og ombord på flyet og satte mig godt til rette. Flyet kørte ud på startbanen, og i samme øjeblik som den satte i fart, begyndte jeg at baske med armene. Op-ned-op-ned. Vi kom i luften, og jeg blev vældig stolt af mig selv. Efter et kvarter blev jeg dog ualmindelig træt i armene og måtte give op. Så er det slut, tænkte jeg. Men til min store overraskelse blev vi i luften og fortsatte kursen. Jamen, jeg gjorde jo ingenting?
15 min. senere landede vi i Ålborg i god behold. Hvordan?

Mange kristne tror fejlagtigt, at det er vores opgave som kristen at leve det kristne liv. Et liv uden synd. Vi gør hvad vi kan, og så godt som vi overhovedet kan. Vi prøver og prøver og finder gang på gang ud af, at vi ikke kan. Vi bliver kede af det, mismodige indtil vi har samlet kræfter nok til at prøve endnu engang. Vi vil jo så gerne gøre det rigtige og leve et syndfrit liv. Mange gange har jeg hørt folk sige, at det er svært at leve det kristne liv, men det er forkert.
Det kristne liv er ikke svært at leve. Det er fuldstændig umuligt! Den gode nyhed er så, at du og jeg ikke på noget tidspunkt i hele Bibelen bliver bedt om at leve det kristne liv, der er Een, der har tilbudt at leve det for dig, nemlig Jesus. Hvis vi tør stole på Ham og bruge Ham, så vil Han leve det for os, men det kræver, at vi giver Ham lov.

Nogle gange vil der være turbulens, og flyet vil hoppe og danse. Du vil tvivle måske og føle frygt, men flyet vil fortsætte og set nedefra jorden vil det skære sig igennem den blå himmel i en lige linie, og folk vil tænke: „Wauw, se det fly, det kan noget, jeg ikke kan.“
Jeg kan ikke flyve, det er menneskeligt umuligt, men alligevel kan jeg. Tør du stige ombord i flyet og lade Ham lede dig igennem livet. Du må stole på, at Jesus altid vil holde hånden under dig.

Hold op med at gøre for Gud, hvad kun Gud kan gøre for dig!