Stor interesse for de kristne stande på alternativ messe

Ca. 11.000 deltog i Falconércentrets messe. 580 var inde i Mesterens Lys, og de andre stande havde også godt besøgCa. 5 pct. af de besøgende på den alternative messe i Falconércentret var inde for at blive bedt for i standen hos „I Mesterens Lys“.

– Det er ikke længere kun Kristus-kraften, man søger, men også personen Jesus, fortæller Ole Skjerbæk.

Det fortæller Ole Skjerbæk fra den kristne forening, der især arbejder blandt åndeligt søgende og nyreligiøse. Det er en forening med tilknytning til missionsselskabet Areopagos, som også var med på messen.
Desuden havde kvindeforeningen Aglow et stort besøg på deres stand, og Sakristiet, som aktive i Pinsekirken står bag, var også i kontakt med rigtig mange.
Udover disse var der en stand fra Folkekirken i Københavns Stift med Niels Underberg, hvor blandt andet Betesdas Boghandel havde udsalg af bøger om åndelige emner.

Kundskabsord

Fra „I Mesterens Lys“ havde Gerner Zimino et seminar om helbredelse, hvor han kom med det, Bibelen kalder kundskabsord, og her var der meget stor respons fra deltagere, som følte, at der blev talt netop til dem.
Som omtalt i sidste uge medvirkede den nigerianske helbredelses-evangelist Charles Ndifon også flere gange ved seminarer og fra scenen søndag eftermiddag.

Stime af messer

– Vi er inde i en hel stime af alternative messer nu, fortæller Ole Skjerbæk.
– I Hillerød har der netop været en messe med 8.000 deltagere, hvor Hans Berntsen var med, og hvor Apostolsk Kirke havde kontakt med flere hundrede interesserede.
I februar er der messe i Aalborg, hvor vi også er med.
Det er spændende, at tendensen holder på de forskellige messer: Folk søger i stort tal hen til de kristne stande.
Det er noget specielt for Danmark. Men i andre lande er der nu så småt begyndt at ske det samme.
– Men ser kirkerne nogensinde de mange mennesker, som der bliver bedt for?
– Nej ikke alle, men det er jo et generelt problem, at også en del af de troende kristne bliver væk fra kirkerne…
Trods alt kommer en del efterhånden i kontakt med en menighed. Og vi oplever også fra gang til gang, at f.eks. de andre udstillere i de stille perioder søndag formiddag kommer hen til os. Nogle giver udtryk for, at „uden Jesus går det ikke“, fortæller Ole Skjerbæk. Han siger, at der er ved at opstå et netværk af Jesus-troende mennesker, som møder hinanden på messerne.
– Det er ikke længere kun Kristus-kraften, man søger, men nu også personen Jesus, man ønsker at kende.