Flyvende jubilæum

Den danske afdeling af Mission Aviation Fellowship, MAF, der blev startet i England lige efter 2. verdenskrig, af tre kristne piloter, fejrer i år sit 15-års jubilæum.I anledningen af jubilæet bliver der holdt en jubilæumsfest d. 20. marts i Evangelisk Luthersk Frimenighed i Frederikssund, hvor lederen af den europæiske afdeling af missionsorganisationen, James Barrett, også medvirker.
Det, der begyndte med tre engelske piloter, er nu en verdensomspændende missionsorganisation med 160 fly stationeret i mere end 25 u-lande og 500 personer ansat i aktiv tjeneste.
MAF arbejder fortrinsvis i områder med ringe infrastruktur, hvor landtransport kan være både tidkrævende og farlig, og det derfor er praktisk at bruge små fly til transport af læger, patienter og missionærer. Visionen dengang som nu er at „give evangeliet vinger“ ved at gøre en indsats for fattige mennesker i u-landene.

MAFs piloter bringer hjælp ud til verdens afkroge