Succes for hjemmeside

Blå Kors’ hjemmeside www.hope.dk er på 100 dage blevet besøgt 37.363 gange af mennesker, der har problemer med alkohol, samt deres pårørende. Der har i gennemsnit været 274 besøg pr. dag og 16 pr. time – døgnet rundt – siden starten på Internettet den 10. november 2003.
På de 100 dage, Hope.dk har eksisteret, er der skrevet 2418 indlæg i debatten for afhængige, pårørende og ædru. Mange indlæg handler om frustration og vrede over at have forældre eller en kæreste, der drikker.
– Det er netop formålet med debatten, at man kan komme ud med de følelser af skyld og skam, der ofte har været gemt væk hos de pårørende i årevis. Alkoholafhængighed er stadig så tabu-belagt, at de pårørende ikke tør tale åbent om deres problemer, og derfor vælger mange at bruge vores anonyme mødested til at få luft for følelserne, udtaler projektmedarbejder Allan Jonas.
Læs mere om Hope.dk – Tryk her