Hvordan har din dag været?

Alle snakker om det, det er vejret. Det har været blæsevejr i dag og solskin også.
Men der var måske ingen, der spurgte om, hvordan din dag havde været.
Havde der været kampe, måske i din hjerne? Havde der været tårer på din kind? Måske tænker vi ikke så meget på, hvordan vi er overfor vores medmennesker. Vi kører egotrip.
Der er en, der vil høre på dig, og det er Jesus. Du skal måske lige have indstillet dit øre for at kunne høre, hvad han vil sige til dig. Han vil lytte til dig, for han elsker dig og mig, også selv om jeg ikke føler, at jeg fortjener det. For hans kærlighed er ikke noget, vi kan gøre os fortjent til, det er en gave. Jesus siger: “Kom til mig ALLE I, som er trætte af byrder, og jeg vil give Jer fred.” Forstår du det.. Her er en, der vil give os mennesker af kærlighed. Ikke for at få noget af os andet end kærlighed til os selv og vores medmennesker.
Kærlighed til Jesus kommer helt af sig selv. Prøv at sige Jesus, måske når du ligger langt under dynen…
Da jeg første gang med hjertet sagde Jesus, fik jeg en fred inden i mig. Men tiden går, Bibelen ligger og samler støv. Man har ikke mistet troen, men har lagt den lidt væk. Så kommer der måske en dag. Måske en lørdag, lidt skænderier med manden, så kommer man i tanke om, at den er der.
Der var engang, hvor du til trods for din tro ikke levede efter Guds ord. MEN jeg fik en chance gennem BLÅ KORS i Skanderup. Der fik min mand og jeg en chance efter et langt alkoholmisbrug. En chance for at komme op igen til en tilværelse med mennesker, der hjælper en med at holde sig tør.
Jeg sagde, at jeg ikke kan skrive, uden at jeg havde fået noget at drikke, men det var vist en løgn, eller var det. Bedøm selv. Jeg er ordblind, hvad der også har hæmmet mig meget….
Nu vil jeg slutte med et vers fra Bibelen:
Alle, der tog imod ham, gav han magt til at blive Guds børn.

Hanne Christensen
Lyngens Kvarter 96
Gullestrup
7400 Herning