Hans Kr. Neerskovs vildfarelser

Hans Kristian Neerskov (HKN) udsætter i et indlæg i Udfordringen Landsformanden for Kristen-demokraterne, Marianne Karlsmose for grove beskyldninger for ikke at tænke sig om, og at hun ligefrem er med til at ødelægge partiet. Hvilke beskyldninger fra HKN, som åbenbart føler sig bedreviden, og offentligt som præst udtaler sig fordømmende med sin næste. Det kan godt være at Marianne Karlsmose ikke falder i god jord hos HKN, men hos mange andre har hun den fulde opbakning. Kristendemokraterne føre kristendemokratisk politik. Det skulle HKN måske begynde at sætte sig ind i, for da vil HKN finde ud af, at partiet har ført samme politik uanset navneskiftet. Der er ingen i Kristendemokraterne der kan rokke ved grundlaget, nemlig at føre politik ud fra det kristne menneskesyn. Et menneskesyn der indebære Respekt, Omsorg og Ansvar. Respekt for mennesket som et unikt væsen, omsorg for sin næste, og ansvarlighed for jordens ressourcer. HKN burde som præst sætte sig lidt ind næstekærlighedsbudet, før han kaste med mudder i offentlig forum. Desuden viste jeg ikke at Kristelig Folkeparti kun var forbeholdt de kristne! Dette siger HKN indirekte i sin udmelding om, at Kristelig Folkeparti stod for en klar kristen holdning. Kristendemokraterne er et politisk parti, ikke en menighed!!!

Anders Due Jensen
Kærvænget 15
8722 Hedensted