Hvem har et modbydeligt menneskesyn?

Hvordan kan Kamal Qureshi tillade sig at bruge udtrykket „et modbydeligt menneskesyn“ om undersøgelsen af Hizb-ut-Tahrirs hvervekampagne blandt muslimske skoleelever? Det var dog i langt højere grad udtryk for et modbydeligt menneskesyn, at Kamal Qureshi krænkede ophavsretten og lagde den forbudte cd-rom „Sexstarz“ på internettet.
Det mest modbydelige var dog den ringeagt for danske børn, der gav sig udslag i, at de blev præsenteret for den beskidte udgave med toilet- og dyresex, mens der blev lavet et særligt sexmateriale for muslimske elever, renset for perversiteter. Desværre er det ikke første gang, Kamal Qureshi har givet udtryk for et modbydeligt menneskesyn.
Da Moses Hansen i august 2002 forkyndte Evangeliet på Nørrebro, tillod Kamal Qureshi sig den uanstændighed at kalde Moses Hansen „en omvandrende mental selvmordsbombe, der må henvises til et alternativt sted, hvor han kan udtrykke sine rabiate holdninger“. Dette siger dog mere om Kamal Qureshi end om Moses Hansen og er vel i en nøddeskal Kamal Qureshis syn på kristendommen.

Kamma Ankjærø
Ny Munkegade 80
Århus C