Reality TV?

Tag en gravid 16-årig og fem par, der er desperate efter at adoptere – så har du reality TV.Den mener i hvert fald den amerikanske tv-station ABC, som har introduceret et program, hvor den 16-årige Jessica, der er otte og en halv måned henne, møder og interviewer par, der alle er ivrige efter at adoptere hendes barn.
– Mens du ser, beslutter den gravide teenager, efter en nervepirrende udskilningsrunde, sig for hvilket af parrene, der skal have hendes baby, lover foromtalen.
Klager fra seere har fået ABC til at trække i land.
– Der er selvfølgelig ingen konkurrence. Vi er bare journalister, der sætter kamera på processen, bedyrer tv-stationen. ABC siger, at de nok er gået for langt i markedsføringen af programmet, men står dog stadig inde for indholdet.
– Vi har ikke øvet indflydelse på, hvad der sker i programmet; dette er ren reality og ikke som de andre „planlagte“ reality shows, forklarer de.
-and