Ndifon på sommerkampagne i Sverige

Svenskerne er også blevet interesseret i at bruge den kristne ‘healer’ Charles Ndifon, som har talt til ca. 50.000 danskere. I juli måned taler han tre steder. Den 13.-19. juli i Gøteborg, den 22.-25. juli i Arken i Stockholm og endelig den 27. juli til 1. august i Teleborghallen i Växjö.
Arrangørerne af Ndifons møder i Gøteborg planlægger at udsende en avis til 60.000 husstande, hvor de vil reklamere for „Miraklernas Gud“ – en svensk oversættelse af den danske bog, Åndens Magt, om Charles Ndifons tjeneste, oplyser Pascal Andréasson fra „Ungdomarna“.
Svensk TV4 er netop begyndt at udsende den danske TV-serie om „Åndernes Magt“, hvor et afsnit handler om Ndifons møder i Ringkøbing og helbredelsen af Roger Pedersen.

Mongoliet igen

Efter Sverige tager Ndifon i august til Mongoliet igen, hvor mere end 50.000 sidste år overværede hans møder. Næsten lige så mange gav udtryk for, at de ville tro på Jesus, men lokale missionærer mærkede ikke i første omgang den store tilgang til deres menigheder. Håbet er derfor, at møderne i år vil give de ny-troende – hvoraf de fleste er buddhister – mod til at begynde at komme i kristne menigheder.
I øvrigt kommer han til Ornskoldsvik i Sverige i september.