1800 drager til SommerOase

Deltagermæssigt er succesen hjemme på årets SommerOase. Inden uge 29 er omme, kan deltagerantallet komme op på 1800 deltagere, viser tilmeldingstallene.Og det er et ungt publikum, som kommer. Børn, teenagere og unge op til 25 år udgør 50% af deltagerne. Så de seneste statistikker om et boom af medlemmer i de kristne ungdomsorganisationer holder her meget godt. Og deltagerne kommer for mere end godt vejr, campingblus og teltpløkker. De kommer for at få dybde i livet med ”Menneskesønnen” – Jesus Kristus.
SommerOase er kendetegnet ved de mange spor. MiniOase – for små børn, BørneOase – for de lidt større, RockSolid for teenagere, ungdommen, som har deres helt egen lejr – Basecamp, og endelig voksenmøderne. Der er også natcafé, familiemøder, speedating, seniorcafé, stande m.fl.
Speciel er en sammenhængende seminarserie om lederskab med særligt fokus på lederudvikling i kirken.
Som noget nyt på SommerOase vil hver dag have sit eget tema, som går igen på alle spor – ved alle møder og aktiviteter den pågældende dag. Temaerne er bygget op omkring stævnets overskrift: ”Menneskesønnen”.
SommerOase arrangeres af Dansk Oase og foregår i uge 29 i og ved Rudehøj Efterskole i Odder.