Blasfemisk?

Jeg skriver ikke fordi jeg er utilfreds med Udfordringen, men for at spørge, om Jesus Kristus mon er tilfreds med illustrationerne i bladet, f.eks. uge 26 og 24. Jeg synes næsten at illustrationen om nadveren uge 26 er blasfemisk. Glorien om Jesu hoved ligner på billedet en festhat, der sidder lidt på sned, hvilket der får billedet, bortset fra korset til at minde om een, der udbringer en skål ved et drikkelag. Uge 24 har bladet gengivet forsiden af heftet „Hvem er Kristus“ til kristendomsundervisning. Hvem kan dog forestille sig, at den forside kan tiltrække unge – eller vise dem hvem Kristus er? Det ligner en tomat. Tegnede illustrationer er herlige. De skal selfølgelig ikke være sentimentale søndags-skolebilleder. Men ægte, lødige og gerne smukke.
Inge Pedersen
Bakkehøjen 5
3600 Frederikssund