Han driver alt skidtet ud

For 4. gang gæster den afrikanske helbredelsespræst Robert Bwalya Danmark.

Robert Bwalya fra Kenya befaler i Jesu navn både fysiske og psykiske sygdomme at forsvinde, og det samme gælder åndelige plager som bindinger og besættelser.

Han er først i Kolding fra lørdag d. 21. til søndag d. 22. august, hvor der vil være tre møder med ham i Apostolsk Kirke. Lørdag aften og søndag morgen og aften.
Torsdag-søndag er han i Apostolsk Kirke i Aalborg, derefter er der en mere intern konference for mennesker, der hjælper andre samme sted, og så fortsætter turnéen ellers i Vejle, Randers og Hillerød.
Muligvis kommer der flere møder til.

Stor kirke i Zambia

Robert Bwalya leder en kristen kirke i Zambias tredjestørste by Ndola.
Kirken tæller ca. 2000 mennnesker og arbejder i Afrika, Europa og USA.
Omdrejningspunktet i kirken er en såkaldt åndelig klinik, hvor ca. 500 mennesker om ugen gennem bøn i Jesu navn oplever hjælp og får frihed fra alt – lige fra angst og depression til fysisk sygdom, ægteskabelige, finansielle og åndelige problemer.
– Der er bogstavelig talt tusindvis af mennesker, der efter bøn i klinikken er gået tilbage til de offentlige hospitaler, hvor lægerne ikke længere har kunnet finde den kræft, aids, tuberkulose, psykiske lidelse, blindhed m.m., som de havde, inden de besøgte klinikken, fortæller Peter Hedelund fra arrangørerne i Apostolsk Kirke.
– Robert Bwalya har et indgående praktisk kendskab til hele den åndelige verden i alle afskygninger såsom healing, klarsyn, pendulering, amuletter etc., men også til overnaturlige fænomener som sjælevandringer, ud-af-kroppen-oplevelser osv. Robert Bwalya har selv set to personer opstå fra de døde, ligesom han selv har haft en nærdødsoplevelse.

Samarbejder med
myndighederne

Han samarbejder i Zambia med de offentlige hospitaler, retsvæsenet og politiet, som alle refererer deres patienter, forbrydere og kriminelle til hans klinik.
På Robert Bwalyas møder rundt om i Danmark og Europa har mennesker i hundredvis efter egne udsagn oplevet overnaturlig indgriben i deres liv og efterfølgende frihed fra medfødt farveblindhed, hul i hjertet, komplicerede synsproblemer, kræft, døvhed, fysiske svagheder, der krævede krykker og rullestole, alvorlige smerter over hele kroppen, gigt, anoreksi, depressioner og meget mere.
Samtidig er der mange mennesker, der under og efter møderne har fået en personlig oplevelse af, at Jesus Kristus er en virkelighed og igennem dette kan berette om en helt ny livskvalitet.
I kølvandet på Robert Bwalyas besøg i Danmark har 7 kirker startet åndelige klinikker, hvor mange mennesker gennem bøn i Jesu navn har oplevet frihed fra gamle skavanker eller psykiske eller åndelige bindinger.