Indre pilgrimsvandring i Vadum

Vadum Kirkecenter i Nordjylland holder på søndag Meditations- og sindsrogudstjeneste, en alternativ gudstjeneste for mennesker, der søger ro i sindet.Undervejs bliver der tid til stilhed, reflektion, meditation, selvransagelse og åndelig vejledning, ligesom kirkegængerne får mulighed for at tage med på en indre meditativ pilgrimsrejse.
Brobyggerpræst Henning Olsen fra Tårs, der står for gudstjenesten, har holdt lignende gudstjenester rundt om i hele landet og i udlandet. Flere steder har menighederne taget tråden op og holder nu meditations- og sindsrogudstjenester en gang om måneden.
Også søndag aften er der mulighed for at deltage i en Meditations- og sindsrogudstjeneste. Det sker i Østervrå Baptistkirke, og søndagen efter er det i Nørresundby Baptistkirke
– ole