LYS forude for travle ledere

Amerikansk seniorpastor skal lære danske kirkeledere at arbejde mindre og nå mere
De fleste kristne ledere beskriver sig selv som travle, overbebyrdede og bagud i forhold til, hvad de gerne vil nå. Og det går ud over både lederen selv, familien og den menighed, lederen forsøger at lede.

Man kan godt være en visionær leder og stadig have tid og kræfter til overs, siger Dale Burke

Derfor har det fælleskirkelige ledelsesnetværk LYS besluttet sig for at holde en kursusdag i Århus Baptistkirke lørdag den 4. september.
Her vil budskabet ikke være, at lederne skal arbejde mere. Snarere, at lederen kan tillade sig at arbejde mindre, bare han eller hun følger nogle få enkle principper.
Underviser på dagen er seniorpastor Dale Burke fra First Evangelical Free Church i Fullerton, Californien.
Han har været pastor i flere forskellige menigheder, som alle er vokset kolossalt. Desuden er han en meget anvendt underviser både i og uden for USA.

Otte principper

Dale Burke vil undervise i otte grundlæggende bibelske principper for lederskab. Vel at mærke principper, der samtidig skaber plads til fordybelse, familie, venner og fritidsinteresser.
Det handler bl.a. om, hvordan man bedst kommer til bunds i bunken med opgaver. Hvordan man prioriterer opgaverne, hvis det er umuligt at nå det hele. Hvordan man lærer at sige „nej“ og hvile sig, selv om der endnu er mange opgaver at kaste sig over.
Dale Burke underviser på engelsk, men der er mulighed for simultantolkning, hvis nogen har behov for det, lover arrangørerne.

For hele ledergruppen

Kursusdagen henvender sig især til præster og medlemmer af ældsteråd og menighedsråd i folke- og frikirker.
Arrangørerne opfordrer til, at kirker og menigheder stiller op med hele ledergruppen for på den måde at kunne støtte hinanden i arbejdet efter kurset.
Det kristne ledelsesnetværk LYS blev stiftet i 2002. Udover at holde kurser tilbyder LYS individuel konsulenthjælp til kristne menigheder og organisationer med henblik på at træne i kristne ledelsesprincipper.