Kristne surfere til Frankrig

I slutningen af september bliver den sjette internationale konference for kristne surfere holdt i Hossegor i Frankrig.
Konferencen er for kristne surfer-missionærer og for missionærer fra andre subkulturer. En af talerne bliver grundlæggeren af missionsorganisationen Operation Mobilisering, ligesom den erfarne bibellærer Britt Merrick fra Channel Islands Surfboards også skal undervise på konferencen.
I løbet af konferencen bliver den første franske udgave af surferbibelen lanceret – en bibel speciel designet til surfere (Vi har noget lignende i Danmark med bikerbibelen, red.).
Foreningen af kristne surfere blev stiftet sidst i 70erne af en gruppe australske teenagere, som havde en drøm om at fortælle andre surfere om deres tro på Gud. I dag har foreningen aktiviteter i 15 lande, flere end 400 frivillige medarbejdere og en snes personer ansat verden over.
– jeli