Skam dig Anders Fogh!

Anders Fogh, som selv er medlem af folkekirken, burde vide, at Bibelen klart afviser vielse af homoseksuelle.
At tro at vi på grund af den eksisterende livsform, der er i Danmark, bare kan se bort fra, hvad der står i Bibelen, som er kirkens grundlag, er for langt ude.
Anders Fogh taler om tolerance, frisind, og at vi i Danmark ikke skal diskriminere, men i alt dette glemmer Fogh, at han ved at give de homoseksuelle lov til at blive viet i en kirke, diskriminerer på det groveste kirken og den kristne tro.
Man kan ikke bare gøre, hvad man vil i tolerancens navn og udvande den kristne tro ved at lade homoseksuelle blive viet i en kirke. Der skal være frisind, der skal være tolerance, men der er klare grænser i alt dette. Samfundet må naturligvis politisk set vælge hvad man vil tillade.
Men at lægge op til en kirkelig velsignelse af noget, der – iflg. Bibelen – er Gud så inderligt imod, er det samme som at tage kirken og alt, hvad den står for som gidsel, og det kommer der ikke noget godt ud af.
Den kristne tro lægger op til at alle er lige, heteroseksuelle som homoseksuelle, men det er ikke alt, der er godt og acceptabelt.
(Forkortet, red.)

Peder Tind
Ydunsvej 49, Fredericia
Folketingskandidat for Kristendemokratisk Ungdom i Vejle Amt