20 års jubilæum i Vestens Unge

I år er det 20 år siden, organisationen Vestens Unge blev stiftet. Målet var den gang først og fremmest at skabe en dialog om tro med de mange unge vesterlændinge, der søger meningen med livet i østens religioner. Over 100 unge kristne har været sendt til Asien med det formål.I dag er ønsket om dialog ikke kun rettet mod vesterlændinge i Asien, men også mod asiatiske muslimer, kristne, hinduer og buddhister. I Indien er organisationen tilknyttet et dialogcenter, hvor man forsøger at skabe dialog mellem de mange religiøse grupper og på den måde nedbryde fordomme og fremme den indbyrdes forståelse.
De mange volontører har gennem tiden bragt store mængder viden med hjem, som er værdifulde i en tid, hvor dialogen mellem religiøse grupper også er flyttet til Danmark.
Vestens Unge ventes at udsende det næste hold volontører i foråret 2005.
– ole