Hæderslegat til Jesus og Josefine

KLF Kirke & Medier uddelte hæderslegat til Nicolaj Scherfig og Bo Hr. HansenSidste års julekalender om Jesus og Josefine vakte glæde hos langt de fleste. Også hos organisationen KLF Kirke og Medier, som nu har besluttet at uddele et hæderslegat til seriens bagmænd.
Nicolaj Scherfig og Bo Hr. Hansen, der har skrevet manuskriptet til julekalenderen var ellers på forhånd lidt nervøse for, hvilke reaktionerne serien ville påkalde sig. Men den nervøsitet viste sig at være stort set ubegundet.
I begundelsen for, at de to manuskriptforfattere hed det blandt andet, at de på en nutidig måde fik fortalt de gamle bibelske fortællinger om Jesus og om livets meningsløshed, hvis Jesus ikke var gået hele vejen og havde sejret over Djævelens ondskab.
KLF Kirke og Medier lagde heller ikke skjult på, at organisationen i årevis havde efterlyst en julekalender om det, julen egentlig drejer sig om.
Jesus og Josefine udkommer på video og dvd til jul og næste år kommer en bog om serien.