Heksehjemmeside hitter

Internetsiden www.exwitch.org får mange hekse og troldmænd til at omvende sig til Jesus og den kristne tro.
Det skriver det kristne magasin Charisma. Stifteren af hjemmesiden, 34-årige Kathi Sharpe, er selv tidligere heks og tilbød okkulte ydelser til interesserede. Nu præsenterer hun via sin hjemmeside i stedet Jesus til mange af sine tidligere ligesindede.
Hjemmesiden består blandt andet af en række mere eller mindre private debatfora, og siden lanceringen i marts 2002 har siden haft flere end 100.000 hits, oplyser Kathi Sharpe.
– Det overrasker mig, at hekse går online for at tale om Jesus en hel dag. Det er simpelthen fænomenalt, mener hun.
Det, som gør exwitch.org speciel, er, at folk lytter til hinanden på siden. Folk bliver ikke smidt ud af foraene, hvis de kommer med voldsomme indlæg. Desuden bliver troen på Jesus ikke udvandet af sidens administratorer, men præsenteres klart og tydeligt.
Kathi Sharpe har også inviteret hekse og troldmænd til at komme i sin kirke. Flere af de inviterede hekse og troldmænd har deltaget i gudstjenester uden at gøre sig bemærket og har talt med om Jesus og om Bibelen. Men andre har ikke været i stand til at overvære en hel gudstjeneste og har forladt bygningen, så snart de har mærket Guds nærvær.
En af exwitch.org’s administratorer, Lottie, oplevede selv noget lignende i England for år tilbage:
– Jeg var på besøg i Coventry Cathedral, hvor man taler meget om tilgivelse og genoprettelse. Men jeg nåede kun knap hundrede meter ind i bygningen, før jeg følte, at jeg ville blive knust mod gulvet, hvis ikke jeg forlod stedet. Så jeg – okkultisten – måtte lide den tort at blive presset baglæns ud af bygningen af Guds nærvær. Det var en af de mest rystende oplevelser i mit liv.
– jeli