Johannes Jørgensen-seminar på „Golden Days in Copenhagen“

I forrige århundrede gjorde digteren Johs. Jørgensen op med „det moderne gennembrud“. Han søgte i stedet tilbage og fandt Gud. Derfor er digteren emnet for et seminar den 11. september i forbindelse med den københavnske kulturfestival ”Golden Days i Copenhagen” – 3. til 26. september.
Festivalens emne er i år 1890’ernes kulturelle strømninger, og da Johannes Jørgensen var en aktiv deltager i disse års kulturelle og åndelige brydninger, er det naturligt at tage hans rolle i det litterære København op til almindelig drøftelse.
Johannes Jørgensen-seminaret får som foredragsholdere ph.d. Oluf Schönbeck, redaktør Henrik Wivel, cand.mag. Elly Bruunshuus Petersen og selskabets formand Stig Holsting. Desuden medvirker koncertsanger Bo Anker Hansen og pianisten Michael Bønsdorf med sange af Carl Nielsen og Johannes Jørgensen.