16 valgt til hovedbestyrelse

På weekendens landsmøde i Middelfart valgte Kristendemokraterne 16 bestyrelsesmedlemmer til partiets hovedbestyrelse.
De 16 medlemmer er: Ingrid Bak, Maria Hørby, Kristian Øhrstrøm, Jonas Norgaard Mortensen, Christian Bjerre, Johannes W. Jakobsen, Jakob Norgaard Mortensen, Jens Erik Rasmussen, Jørgen S. Worm, Jens Ove Kjeldsen, Bjarne Nederby Jessen, Inge Ibsen Fomcenco, Benny Cordt Hansen, Henning Holm, Ivan Baadsgaard og Nikolaj F. Rasmussen.
Også i partiets folketingsgruppe blev der fornylig byttet lidt om på posterne. Tidligere på måneden overtog Mogens Nørgaard Pedersen finanordførerskabet fra Jann Sjursen. Det skete som et led i den omstrukturering, gruppen er i gang med frem til næste folketingsvalg, hvor Jann Sjursen ikke længere er medlem af Folketinget.
– ole