Fergo fyrer departementschef

KØBENHAVN: Kirkeminister Tove Fergo har fyret Kirkeministeriets departementschef Finn Langager Larsen.
I en kryptisk pressemeddelelse hedder det at „kirkeministeren har foreslået departementschefen at træde et skridt tilbage og påtage sig en stilling som Kirkeministeriets kommitterede i kirkeretlige og kirkepolitiske spørgsmål.“
„Kirkeministeriet står overfor en række nye opgaver og udfordringer, derfor er der enighed om, at Kirkeministeriet har behov for nye ledelsesmæssige kompetencer for også fremover at være rustet til at løse opgaverne,“ lyder det endvidere fra Tove Fergo.
Finn Langager Larsen er 58 år. Han har været ansat i Kirkeministeriet i 30 år. Siden 1998 som departementschef.
Han blev udnævnt til kommandør af Dannebrogsordenen i april sidste år.
Sol-