Nu er den gal igen…

Det er ikke længe siden at flere politikere meldte ud, at Folkekirken nu skulle tvinges til at vie to personer af samme køn. Ikke overraskende mødte forslaget opbakning fra flere sider i folketinget.
Nu er det så bøsser og lesbiskes ret til adoption, som Socialdemokraterne ønsker vedtaget. Og hele venstrefløjen incl. de radikale bakker forslaget op. Så vi er ikke langt fra, at det bliver virkelighed, at det offentlige „velsig-ner“, at børn skal vokse op med to af samme køn som deres nærmeste.
Jeg håber, at det aldrig bliver virkelighed, og jeg lægger ALDRIG min stemme i den vægtskål, hvor forslaget vedtages.
Det er udtryk for en afsporet politik, hvis man går så langt i kampen for bøsser og lesbiskes rettigheder, at man helt tilsidesætter børnenes rettigheder.
Et barn har bedst af at blive opdraget med en far og en mor ved sin side. Det er ingen tilfældighed at kønnene er forskellige. Vi har hver især noget værdifuldt at bringe i børneopdragelsen.
Børn tager dog ikke skade af at vokse op med voksne af kun ét køn. Det kan mange, der er vokset op hos en enlig far eller mor, bevidne. Men der vil altid mangle noget, hvis det ene køn er fraværende.
Det folketingsvalg, som efterhånden er ved at være indenfor rækkevidde, er af stor betydning. Og personligt finder jeg det ikke spor vanskeligt at skulle tage stilling til, hvilken side i folketinget Kristendemokraterne skal hælde til. Jeg gruer nemlig for en SR regering, for der er åbenbart ingen grænser for, hvor langt de vil gå for at „please“ den lille minoritetsgruppe af bøsser og lesbiske. Og med socialdemokraternes syn på den manglende frihed på arbejdsmarkedet samt det palæstinensiske spørgsmål, så hører min opbakning til dem op.

Af folketingskandidat (KD)
I Vejle amt,
Henning Bech-Larsen
Kampesmose 42, Christiansfeld