Unge politikere til Mellemøsten

MELLEMØSTEN: Turen går til Libanon, Syrien, Jordan, Israel og de palæstinensiske områder, når 12 danske ungdomspolitikere rejser til Mellemøsten den 2.-15. oktober. Ungdomspolitikerne repræsenterer KU, VU, KDU, RU, DSU og SFU, og rejsen er arrangeret af netværket „Partier med Plads,“ Dansk Ungdoms Fællesråd og Folkekirkens Nødhjælp. Det skriver Folkekirkens Nødhjælp i deres nyhedsbrev.
Begrundelsen for studieturen er, at Mellemøsten gennem de seneste år har fået en stadig større international betydning. Både når det gælder indvandring, integrationsprocessen og forholdet mellem Vesten og den muslimske verden og terrorisme spiller Mellemøsten en central rolle.
Rejsens indhold og forløb er planlagt af turdeltagerne selv på baggrund af forslag fra de arrangerende organisationer. Programmet omfatter besøg i flygtningelejre, på uddannelsesinstitutioner, hos foreninger, politiske partier, statslige organer og religiøse samfund.
– jeli