Tak for kronikken

Kære Thomas Teglgaard, må jeg hermed sige dig tak! Tak for din kronik d. 21. okt. om besættelsen på en psykiatrisk afdeling. Jeg har oplevet disse ting indefra som psykiatrisk patient og været plaget af angst og mørke. I miljøet taler man meget om det gode og det onde og Satan, så det her er jo ikke noget nyt. Jeg var en kristen og var klar over, at mange af de ting, som jeg oplevede var åndeligt, men fik medicin, for der var ingen som troede på mine forklaringer. Men godt at du bringer dette emne på bane, og jeg vil bede om, at man i psykiatrien må lytte til dig og andre kristne læger og ansatte. Jeg har været rask i over to år nu; jeg oplevede til et kristent møde, at Jesus helbredte mig. Jeg var ikke besat, men frygtligt bundet og plaget gennem ti år. Må vi hver især bringe bud om Jesu kærlighed med os til mennesker vi omgås og bringe håb og tro til mennesker, som lever i mørke. Endnu engang tak. Gud velsigne dig, Thomas Teglgaard. Mark.10:27.

Ena Jørgensen
Nørregade 126, 3.TH
6700 Esbjerg