Undervisning i at indtage byer

HERNING – Det kunne lyde som en militær træningslejr, når City Kirken i Herning den sidste weekend i november er vært for en konference med temaet „At bygge menigheder – at indtage byer“.
Meningen er naturligvis at udruste kristne til at etablere menigheder og indtage hele byer med det kristne budskab, og arrangørerne forventer 200-300 deltagere til konferencen. Ikke bare fra Danmark, men fra hele Europa og flere asiatiske lande.
Hovedtaler på konferencen er Dr. Jonathan David fra Malaysia. Han er senior pastor i den hurtigt voksende kirke Full Gospel Centre Muar i Malaysia. Desuden rejser han verden rundt for at inspirere og udruste kristne til tjeneste.
Konferencen arrangeres af International Strategic Alliance of Apostolic Churches og finder sted den 26.-28. november i Herning Kongrescenter.
Som en festlig indledning vil viceborgmester Jens Ove Kjeldsen byde velkommen til Herning.
– ole