100 henvendelser på under en time efter tv-spot

Over 1000 har allerede købt Christian Hedegaards cd I Dine Vingers Skygge efter en række tv-reklamer op til jul på TV2 og TV2 Charlie.

Karen og Christian takker med koncerten for, at de fik lov at beholde hinanden, da hun sidste jul var dødssyg.

Det vurderer Per Hansen fra Giraffe, som står for kampagnen, der vil løbe op i ca. 800.000 kr.
Tre forretningsfolk har kautioneret sammen med Karen og Christian Hedegaard, der har sat deres hus på højkant.
– Det er ikke sikkert, vi får det til at løbe rundt, men det vidste vi nok godt fra starten, og meningen er jo heller ikke kun at sælge en cd, men at fortælle danskerne, at der er håb, siger Per Hansen.
Han får henvendelserne til hjemmesiden ind på sin pc, og forleden aften efter en tv-reklame, hvor Hedegaard lovede cd’en gratis til alle, der havde gennemgået en livskrise i det forløbne år, væltede det ind med mails.
– Indenfor tre kvarter var der kommet hundrede, og jeg var lige ved at tude over alle de forfærdelige oplevelser, seerne skrev om. Der er virkelig brug for det kristne håb, siger Per Hansen.

Koncert på Rigshospital

Kampagnen afsluttes med tre koncerter den 17. og 18. december, hvor 25 sangere fra gospelkoret Unity og et professionelt stryger-ensemble medvirker, når Christian Hedegaard optræder med „Sange om håb.“
Den 18. december er der koncert fortrinsvis for patienter og pårørende på Rigshospitalet. Stedet er valgt, fordi Christian Hedegaard tilbragte mange timer på netop Rigshospitalet, da hans kone Karen ved juletid fik konstateret en livstruende sygdom. Nu vender han tilbage for at sige tak for året, der er gået, og livet, som er kommet igen…
Efterfølgende er der koncert i Ansgar Kirke, hvor alle sangere, strygere og andre musikere stiller op til en festlig finale. Det bliver et brag af en aften med Sange om Håb, christmas carols og udvalgte sange fra gospelkoret Unitys repertoire.
Koncerten den 17. december holdes i Gørløse Forsamlingshus med samme program. Dette arrangement er tilrettelagt som en støttekoncert for pigehjemmet Tabitas Hus. Pigerne herfra medvirker i aftenens program.
Der er gratis adgang for alle ved de tre koncerter.
Henri.