800 har været under jorden

KOLDING – Over 800 personer har foreløbig besøgt et underjordisk beskyttelsesrum ved Kristkirken i Kolding.
Bunkeren stammer fra den kolde krig, men har aldrig været i brug før nu. Siden februar har op mod 50 frivillige fra kirken slidt og slæbt for at gøre bunkeren klar til en juleudstilling ud over det sædvanlige.
Hele staldscenen, som vi forestiller os, at den har taget sig ud i Betlehem for 2004 år siden, er nemlig flyttet ind i bunkeren. Her er vismænd, hyrder, udstoppede dyr og naturligvis Maria, Josef og Jesusbarnet. Alt sammen i naturtro størrelser.
Sognepræst i Kristkirken Michael Lerche Nygaard er glad for den store interesse. Han håber, at udstillingen kan være med til at gøre julens budskab konkret for de besøgende.
Grotten er åben hver lørdag og søndag indtil jul.
– ole