Flot andagtsbog

Forlaget LogosMedia har op til jul udgivet en meget flot andagtsbog Befal du dine veje, samme titel som på en kendt og elsket salme.
Siden 1653 har netop den salme været til stor trøst og opmuntring for tusinder i Danmark, det øvrige Skandinavien og i andre lande.
Salmen gengives i bogen og følges op af 21 små andagtsstykker af den norske forfatter Egil Sjaastad. Teksterne knytter sig på forskellig vis til salmen uden at citere direkte derfra mere end én gang. Det er livsnære og vedkommende andagtsstykker, som kan blive til glæde, trøst og opmuntring for mange mennesker.
Den lille bog er illustreret med nogle meget flotte akvareller af Ruth Biedermann. Akvarellerne er med til at underbygge skønheden i Guds ord. De viser fantastisk flotte sider af naturen, af Guds ska-berværk, og det er en fryd at følge dem side om side med andagtsstykkerne. Bogen kan på det varmeste anbefales som en lille gavebog til værtsparret, til fødselsdag eller en anden hyggelig anledning.

Erik Sjaastad:
Befal du fine veje
34 sider • 78 kr.
LogosMedia