Udsender volontører til hele verden

Missionsselskabet Danmission udsender denne vinter hele ni volontører og en korttidsmissionær til en række forskellige lander, hvor de udsendte skal tage del i arbejdet blandt de mest udsatte mennesker.Birgitte Brandt Andersen og Trine Lyberth Christensen, begge fra Slagelse, udsendes i fire en halv måned til et børnehjem i Filippinerne. Gunvor Bjerglund Nielsen fra København udsendes i tre måneder til socialt arbeje i Kairo i Egypten.
Andreas Arendt fra Aabenraa og Esben Kaczmarek fra Rødekro skal afsted i tre måneder til en døveskole i Tanzania.
25-årige Morten Vesterager fra København udsendes i 11 måneder til et stifts-hovedkontor i Tanzania.
Lise Kongsbak Christiansen fra Aalborg udsendes til et spændbørnehjem i Tanzania, og Sanni Lærke Brand Johansen og Trine Assentoft Rasmussen, begge fra Frederiksberg udsendes i tre måneder til engelsk undervisning i Tanzania.
Endelig får de unge volontører følgeskab af Iver Viftrup, der er præst i Vestbjerg. Han udsendes i en måned som korttidsmissionær og konsulent i den lutherske kirke i Bangladesh.
– ole