Judson Cornwall er død

USA: Efter et alvorligt hjertetilfælde den 8. februar døde Judson Cornwall sidste fredag. Han blev 80 år.Hans kone, Eleanor, og hans datter, Justine, sad ved hans side og sang hans favoritkor, „Into Thy Presence We Come“, da Eleanor sagde til Judson, at det var i orden, at han tog af sted – og så sov han stille ind.
I mere end seks årtier har Judson Cornwall arbejdet som præst, underviser og forfatter, men for fire år siden ophørte han med sin tjeneste, da han fik konstateret kræft i rygraden. Smerterne var voldsomme den sidste tid, og Cornwall tilbragte det meste af sit sidste år i sin yndlingslænestol.
Cornwall er kendt som en af ophavsmændene til moderne lovsang, og han er forfatter til flere end 50 bøger. Herhjemme er han nok mest kendt for bogen „Lovprisningens Hemmelighed“, som stadig kan fås antikvarisk.
Cornwalls seneste bog, „Dying With Grace“, blev til efter kraftige opfordringer fra Cornwalls forlægger, da det gik op for ham, at Judson Cornwall på trods af sin sygdom fortsatte med at fungere som rådgiver for andre.
– jeli