Korset i centrum på konference

Guds helbredende nærvær sætter os fri fra synd og skam, underviste Leanne PayneNYBORG – I denne uge samles 350 mennesker fra alle kirkesamfund til Leanne Payne konference på Hotel Nyborg Strand.
Konferencens tema er „Personlighedens genoprettelse ved helbredende bøn“, og er en konference med fokus på sjælesorg og helbredelse. Initiativgruppen er fra forskellige kirker i Danmark.
Konferencen startede mandag eftermiddag, og der var en forventningsfuld atmosfære blandt de 350 deltagere. Mange er taget til Nyborg Strand for at lære mere om at formidle sjælesorg og helbredende bøn til andre, men mange ønsker også at opleve helbredelse personligt og blive fyldt på åndeligt. Konferencen henvender sig særligt til præster, og dem, som har en uddannelse inden for sjælesorg og rådgivning, men der vil også være plads til personlig forbøn og betjening.

Korset bærer smerten

Leanne Payne startede dagen med at tale om, hvordan Guds helbredende nærvær sætter os fri fra synd og skam. Hendes undervisning var præget af et stærkt Guds nærvær, som ofte fik hende til at standse op og bede for de ting, som hun talte om.
I kaffepausen var der mulighed for forbøn til dem, som ønskede det. Senere på eftermiddagen fortsatte Leanne Payne med sit inspirerende kursus, men om aftenen var det hendes medarbejder Mark Pertuit, som delte sit personlige vidnesbyrd.
Han fortalte, hvordan han havde kæmpet med homoseksuelle følelser i mange år, indtil han igennem samtaler med en kristen terapeut lærte at hente kraften hos Jesu kors i stedet for at bære på det selv. Ud fra sit vidnesbyrd underviste Mark om, hvordan korset bærer vores smerte, og at vi kan finde helbredelse der.

350 forventningsfyldte tilhørere er i denne uge med ved Leanne Paynes formodentlig sidste besøg i Danmark

Aftensamlingen var præget af god tid til lovsang og tilbedelse. Bandet ledte forsamlingen ind i en fredfyldt tilbedelse af Jesus, hvor sangene var udvalgt med særlig fokus på Korset og Nåden. Man kunne mærke, at der var plads til ro og meditation midt i det hele.
I løbet af de næste par dage vil Leanne Payne fortsætte sin frigørende undervisning, og på fredag afsluttes konferencen med en udsendelsesgudstjeneste om eftermiddagen.
Leanne Payne er en kendt kristen sjælesørger, som har været engageret i helbredende bøn i mere end 30 år. Hun har grundlagt „Pastoral Care Ministries“ og har skrevet en lange række bøger om helbredelse og bøn.

Af Majbritt Linde