Nu må det være nok!

Denne fordømmelse og sammenblanding af religion og politik er ikke en FÆLLESkirkelig ugeavis værdig.
KristenDemokraterne er ude af Folketinget — JA — men det er de UDELUKKENDE, fordi de ikke har kunnet finde deres nye ståsted politisk. Så melder de tilhør til de Radikale = og så til regeringen, og så er der nogle til Socialdemokraterne!
Dette flimmer er grunden til, at jeg ikke denne gang gav dem min stemme og IKKE, fordi jeg er Djævelens håndlanger — som Solveig Berner antyder i sin leder— eller at jeg er en uansvarlig og ansvarsløs kristen, som Henri Nissen antydede i sin leder.
Jeg vender sikkert tilbage til KristenDemokraternes fold igen, når de får en klar politik —og en (ny) formand, der er i stand til at formidle den klart og tydeligt!

Sonja Pilgaard Andersen
Bykrogen 8
Erritsø
7000 Fredericia