Mød Guds faderhjerte i kirke på Refshaleøen

Lederne af Father Heart Ministries kommer til København til en Father Heart SkoleKØBENHAVN – Frikirken på Havnen er ikke bange for at skrue forventninerne i vejret forud for deres såkaldte Father Heart Skole i uge 26.

Denise og James Jordan har rejst over hele jorden med deres lægende og helende budskab om Gud Faders kærlighed. Til sommer kommer de til København i seks dage for at lede en Father Heart Skole i Frikirken på Havnen

I en pressemeddelelse om arrangementet hedder det således:
– Længes du efter gennembrud, men synes ikke at kunne finde det? Har brudte relationer eller bare det hverdagsagtige ved livet generelt efterladt dig tør og fjern fra Gud? Er du blevet velsignet på konferencer, men ikke rigtigt forvandlet? Måske kan vi hjælpe …
Father Heart Skolen finder sted i Frikirken på Havnens egne lokaler og afholdes i samarbejde med organisationen Father Heart Ministries.

Lægedom til hjerterne

Father Heart Ministries blev grundlagt i 1977, da amerikaneren Jack Winter modtog en åbenbaring om, at Gud Faders kærlighed kan videregives og bringe dyb lægedom til menneskers hjerter. Fra 1977 og frem til sin død i 2002 rejste Jack over hele verden med budskabet om Guds faderhjerte, og før han døde, indsatte han og hans kone ægteparret Denise og James Jordan som sine efterfølgere i tjenesten. Og det er netop de nuværende ledere af Father Heart Ministries, som kommer til København for at afholde en Father Heart Skole.

Faderens moderhjerte

James Jordan har de sidste otte år rejst jorden rundt adskillige gange med budskabet om Guds faderhjerte.
Denise Jordan har en dyb længsel efter at se kirken modtage en erfaring af Faderens kærlighed, der vil bringe dem til helhed og helbredelse.
Som en pionér i åbenbaringen af Gud Faders moderhjerte bringer hun en stærk, bibelfunderet undervisning om mennesket, der – som mand og kvinde – er et udtryk for Guds billede og om vores behov for at forstå, hvad sand femininitet og sand maskulinitet er, så vi kan vide, hvad det vil sige at være skabt i hans billede.

Seks intense dage

Frikirken på Havnens mål med Father Heart Skolen er at give alle deltagere et grundigt, bibelsk grundlag for at forstå åbenbaringen af Guds faderhjerte. Skolen vil samtidig behandle områder, som hindrer mennesker i at modtage denne åbenbaring, og der vil være tid til bøn og betjening – og undervisning – for at behandle disse emner.
Father Heart Skolen i Frikirken på Havnen er en fuldtidsskole, hvor elever og undervisere er sammen hele dagen fra morgen til aften. Skolen er en intens skole med 18 sessioner i løbet af de seks dage, skolen varer.
– jeli