Nye dæk til NLO-lastbiler

TANZANIA: Missionærparret Hanne og Egon Falk renoverer og fornyer i denne tid alt deres udstyr, så det er klar til sæsonens første korstog, som til maj finder sted i det nordvestlige hjørne af Tanzania i byen Bukoba.

Dette område besøges sjældent af evangelister, da det er et meget utrygt område, og derfor er de danske missionærer af myndighederne beordret til at have politieskorte de sidste 200 km, før de kommer ind til byen.
Falk-parret har grundlagt organisationen New Life Outreach (NLO), som for nylig måtte se i øjenene, at en af deres meget store økonomiske støtter gennem mange år valgte at stoppe de månedlige bidrag på tusindvis af kroner. Derfor appellerer Hanne og Egon Falk om en økonomisk håndsrækning til at få gjort NLO’s 20 år gamle lastbiler i stand til en ny sæson. Bilerne har blandt andet brug for nye dæk.
Selv om parret ikke bryder sig om at bede om penge, så er der ifølge deres nyhedsbrev dog noget, som de bryder sig endnu mindre om:
– Der er én ting, vi frygter mere end alt andet, og det er at stå foran Gud i himlen og høre ordene: ”Hvorfor bragte I ikke flere mennesker med jer ?”
– jeli