Spejderkorps fejrer 75 år

Danske Baptisters Spejderkorps kan i år fejre 75 års jubilæum. Det fejres i forbindelse med korpsets Festivallejr fra den 25. juni til den 2. juli, hvor man forventer omkring 700 deltagere.


Her vil der være en egentlig jubilæumsdag, og på baptisternes Missionsstævne i Mariager vil der være en særlig reception og en spejderfest.
Festivallejren kommer til at bestå af alle de kendte spejder-aktiviteter blandet med moderne elementer som for eksempel „Tidstopia“, en pa-truljekonkurrence, der afvikles både på internettet og i den virkelige verden.
I år har arrangørerne fået bevilget en større sum penge fra Dansk Ungdoms Fællesråd, der gør det muligt at invitere børn af anden etnisk baggrund end dansk med på lejren til en særlig pris. Derfor opfordrer arrangørerne til særligt at reklamere for lejren over for den målgruppe.
Festivallejren finder sted på spejdercentret Øksedal ved Nibe
– ole