Birgitte har set englene tre gange

Birgitte Nielsen, Holstebro, var dybt involveret i det okkulte, og da hun fandt fred i troen på Jesus, var det ikke slut med at opfatte den åndelige verden – tværtimodBirgitte Nielsen fra Holstebro har tre gange set engle. Vel at mærke med sine øjne åbne. De to sidste oplevelser af engle ligger kun 2-3 år tilbage.
– Jeg var til en begravelse i Holstebro. Vedkommende havde været kristen i et par år. Jeg sad på bagerste bænk i kirkerummet og pludselig blev mine øjne ligesom trukket frem mod kisten. Og

OR
OR
Denne artikel kan kun læses af abonnenter

OR
OR
OR
Henri Nissen

Om Henri Nissen

Ansv. redaktør af Udfordringen. Uddannet fra Journalisthøjskolen. Master i Religious Studies. Forfatter til 14 bøger. Har arbejdet i Folketinget Rejst i Asien og Afrika for bl.a. Det Lutherske Verdensforbund.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page