Birgitte har set englene tre gange

Birgitte Nielsen, Holstebro, var dybt involveret i det okkulte, og da hun fandt fred i troen på Jesus, var det ikke slut med at opfatte den åndelige verden – tværtimodBirgitte Nielsen fra Holstebro har tre gange set engle. Vel at mærke med sine øjne åbne. De to sidste oplevelser af engle ligger kun 2-3 år tilbage.
– Jeg var til en begravelse i Holstebro. Vedkommende havde været kristen i et par år. Jeg sad på bagerste bænk i kirkerummet og pludselig blev mine øjne ligesom trukket frem mod kisten. Og i samme øjeblik mine øjne ramte kisten, var det som om Himlen åbnede sig. Et par meter over kisten så jeg engle stå i en oval kreds omkring alteret. De stod sådan, at kredsen gik ind over kisten og hen over de pårørende, fortæller Birgitte.
– Deres strålende glade ansigter vendte opad mod Gud, de havde opstrakte arme, og de var fuldstændig væk og hengivet i tilbedelse til Gud. Jeg forstod, at det var fordi hun, som var død, var blevet frelst.

Engle, der tilbad Gud

– Hvor lang tid så du det syn?
– Det er jeg ikke klar over, men det var længe nok til, at det satte fuldstændigt præg på mig.
– De bar lyse klæder, der gik helt ned til gulvet. Derudover kan jeg ikke sige noget om deres klædning, fordi mit fokus var på lovsangen og tilbedelsen. Deres ansigter var ligesom menneskeansigter.
– Hvordan var deres hår?
– Det lagde jeg desværre ikke mærke til. Jeg havde kun mit fokus på lovsangen, der var helt utrolig og fuldstændig klokkeren, ikke kun stemmerne – det hele flød bare sammen i en renhed.
– Var der andre, der lagde mærke til det her?
– Nej, ikke så vidt jeg ved, fortæller Birgitte Nielsen.
Ligesom andre, der har oplevet engle, har Birgitte lagt mærke til, at der findes forskellige typer og størrelser blandt englene.
Hun fortsætter med at fortælle om sin anden engleoplevelse, der skete ved en sygeseng:

Engle ved den døende

– Jeg sad ved en sygeseng hos en kvinde, som jeg kendte i Holstebro. Der var en præst til stede og vi var ved at dele nadver. Jeg sidder på sengen ved siden af hende, med ansigtet vendt mod hende. Jeg sidder med lukkede øjne, og pludselig bliver der fuldstændig hvidt omkring mig, og jeg åbner mine øjne, og jeg ser en engel stå ved hendes hovedgærde. Den er lidt over to meter høj, med vinger.
– Omkring sengen var der hektisk aktivitet. Der var andre, mindre engle, der gik rundt der. Jeg ved ikke, hvad de lavede der. Så lukkede jeg øjnene, og der blev kridhvidt igen. Jeg åbnede atter øjnene – og så var de der igen.
– Fortalte du noget til de andre?
– Nej, det var under nadveren, det foregik, så jeg ville ikke forstyrre. Præsten var troende folkekirkepræst.
– Hvad foretog den største af englene sig?
– Den stod bare stille.
– Kan du huske, hvordan den så ud?
– Den var kridhvid med lange klæder. De engle, der gik omkring var også kridhvide. De havde alle sammen klæder, der gik ned til gulvet.
– Hvor høje var de engle, der gik omkring?
– Normal menneskehøjde.
– Havde de glorie?
– Nej, ingen ting. Men der var heftig aktivitet, de bevægede sig, de gik hen til sygesengen, fortæller Birgitte.

Var tidligere dybt
engageret i det okkulte

Den tredje oplevelse af engle så Birgitte i Hasseris ved Aalborg for 12 år siden. Det skete i forbindelse med en bibelcamping i Åndelig Fornyelse (nu hedder det Dansk Oase).
Birgitte var oppe ved mikrofonen for at fortælle, hvordan hun efter 12-14 års roden rundt med det okkulte omsider havde fundet fred og frelse i troen på Jesus Kristus.
Det er i sig selv en stærk historie.
I Aalborg blev der i slutningen af mødet kaldt frem til forbøn for dem, der ønsker det:
– Der går mange frem i alle aldre, men specielt mange unge. Og pludselig ser jeg, ligesom hvis skyerne gik lidt fra hinanden, så kom der engle ned, der kom mange. Og de begyndte at bevæge sig rundt imellem alle dem, som var kommet frem, og de lagde hænderne på deres hoveder.
– Pludselig var det som om, alt var himmelblåt, og ned kom en skikkelse, der havde en glorie over hovedet. Han var samme højde som de andre, og han gik også rundt sammen med de andre.
– Du ved ikke, om det var Jesus?
– Nej.
– Er du helt sikker på, at det var en mand?
– Ja, helt sikker. Det var alle de andre engle også, absolut. Også de engle, jeg så ved sygesengen, var af hankøn. Men dem, jeg så til begravelsen, er jeg i tvivl om, men jeg tror, det var kvinder.
– Når du ser de her ting, er det så uskarpt?
– Nej, det er fuldstændig klart. Som én, der står ved siden af dig. Det er som om, det foregår lige foran mig.
– Nogen vil måske tvivle på det, du fortæller, eller sige, at det er noget, du forestiller dig. Kan du sige noget, som vil fjerne deres tvivl?

Tvivlen kommer altid

– Guds ord Bibelen siger jo, at Gud sender engle ud på opgaver, og at nogen ser dem.
– Med hensyn til tvivlen, så har jeg haft nogle syn med lukkede øjne. Det ene kunne jeg godt tænke mig at dele:
– Der blev bedt for en teenage-pige. Jeg havde lukkede øjne, og mens der bliver bedt for hende, ser jeg en engel, der satte sig på hug og hældte noget ud over hende. Jeg følte mig tilskyndet til at gå hen og fortælle hende om det. Og det var hun meget glad for, for det kunne hun tydeligt mærke.
Men Satan havde også været der og sagt til hende, at det nok ikke passede…
Når mennesker oplever noget med Gud, så kommer Satan med det samme og siger, at det ikke passer.

Åndelig åbenhed

– Tror du, at mennesker, der ligesom du har haft noget med New Age at gøre, har lettere ved at se sådan noget? Er det noget med at have de åndelige øjne åbne?
– Jeg tror, at Gud har kaldt mennesker ind til hans liv og til at høre hans rige til. Det gælder alle mennesker. Os, der gik forkert, eller har været ude og vandre i det, der ikke hørte Guds rige til, vi kan godt være blevet trænet og opøvet i noget, der egentlig hørte Guds rige til, men det var det forkerte sted, vi var.
Jeg har brugt timer på at koncentrere mig og meditere. Og det, man har fokus på, det åbner sig, sådan synes universet at være. Så da jeg blev kristen, og mit fokus var på Jesus, så var det hans rige, jeg så ind i.
Jeg tror, at mennesker i det okkulte og i New Age miljøer, som står op kl. 4 om morgenen for at bruge tid på meditation og bøn, faktisk tror, de beder til himmelens gud. Men de har ikke Jesus med.

Kristne be´r alt for lidt

– Der er mere fokus på det, man gør. Man bruger timer på det. Jeg var dybt chokeret, efter at jeg blev frelst og fandt ud af, hvor lidt tid kristne brugte på bøn. Senere fandt jeg så ud af, at nogle kristne beder gennem hele dagen.
– Jeg kan være timer og atter timer i Guds nærvær, det er der mange kristne, der ikke kan.
– Jeg siger ikke, at hvis man bruger mange timer sammen med Gud, så får man også syner. Men jeg tror, det er nødvendigt at være sammen med Gud.

I kronikken fortæller Birgitte Nielsen selv om, hvordan hun efter sin okkulte vandring nåede frem til kristen tro… læs mere.


Artiklen fortsætter efter annoncen: