For tidligt at slappe af!

Udfordringens eksistens er IKKE sikret endnu. De politiske meldinger skifter dag for dag. Udfordringen satser derfor på at skaffe læsere nok, som OGSÅ vil holde en mindre udgave af avisen fire dage om ugen. Kun på den måde kan prisen fastholdes for de øvrige læsere. Udfordringen satser stadig mere målbevidst på at overgå til dagblad pr. 1. august.

Som bekendt kan man flyde på Dødehavets salte vand – hvis man tør. Her har fotograf Alex Wallin indfanget en Udfordringen-læsende turist med sit nye Canon 350D digitale camera, der har en opløsning på 3500×2800 punkter. Det er lige før, man kan læse avisen på originalbilledet, men i tryk forsvinder detaljerne. Overskriften ses dog stadig: Planer om nyt dagblad. – Læs mere om det side 9.

Selv om regeringen nu er på tilbagetog med afskaffelsen af portostøtte til bl.a. Udfordringen, tør avisen ikke løbe an på, at der findes en løsning, som også sikrer Udfordringens eksistens.
Selv om en støtte-ordning stilles i udsigt til de ramte blade, vil Udfordringen fortsætte med at samle på dagblads-abonnenter.
– Vi vil ikke risikere at skulle ud og søge om tilskud hvert år fra skiftende regeringer, siger redaktør Henri Nissen.
– Når en regering kan finde på med få måneders varsel at afskaffe portostøtte til aviser, som allerede har opkrævet abonnement for hele året, så véd vi aldrig, hvad vi kan vente os i fremtiden.
– Derfor er målet fortsat at udkomme også som mini-dagblad pr. 1. august.
For de læsere, som fortsat kun ønsker Udfordringen én gang om ugen (fredag) bliver prisen fortsat den samme – hvis dagblads-aktionen lykkes.
Ellers vil prisen stige.
Læserne opfordres derfor til nu at tilmelde sig som dagblads-abonnenter i kuponen på bagsiden.
I en artikel side 9 forklares mere detaljeret, hvorfor det er nødvendigt.

Læs mere….