Dokumentation

Nogle af de store perspektiver, som slår mig, når jeg læser bogen om Noahs Ark, er, at mennesker fra tidernes morgen har kunnet skrive og læse, og at dokumentation skulle gives videre slægt efter slægt. Vigtige ting er skrevet på tavler, som er blevet bragt i sikkerhed før syndfloden. Disse tavler findes måske stadigvæk under flere meter sand i Irak.
Pludselig forstår man betydningen af det, som Jesus siger: Sandelig, sandelig – det står skrevet! Dokumentationen har været til stede, da en prins af Egypten, Moses, skrev de første kapitler i vores bibel.
Men som Jesus siger “ligesom i Noahs dage“, sådan vil det også være ved denne verdens ophør. Dokumentation er man overhørig, for kun i tro fatter man, hvorfor vi er skabt, og hvor vi går hen.
Derfor må vi aldrig blive trætte af at forkynde og frem for alt at elske og ære hinanden i lovprisning for frelsen i Jesus Kristus.
Bibelen siger noget om, at ved tidernes ende skal visdommen blive stor. Moderne forskning inden for mange områder underbygger mere og mere Bibelen i dens historie og beretninger. Man glædes og undres.
Tak til alle, der har bidraget til bogen om Noahs Ark. Det er en bog, man ikke sådan slipper igen uanset indgangsvinklen. Den er simpelhen utrolig, fantastisk, medrivende og spændende.
(Forkortet af red.)

Arne Gundal
Mølleparken 123
7190 / Billund