Forbud mod onde ånder

Oplysningen i medierne om at en læge i en dæmonsag nu må forlade sit job kalder på en kommentar. Alle taler om dem, præsterne prædiker om dem, men ingen vil gøre noget ved dem. Det er simpelthen forbudt. Onde ånder er sygdom, og skal som sådan behandles væk; men hvad nu hvis medicin alligevel ikke hjælper? Onde ånder går nu engang ikke væk af sig selv, nej, de skal drives ud, hvis Bibelen taler sandt. Man afskaffer altså ikke de onde ånder ved at fyre en læge, der tror på, at de findes, og man hjælper heller ingen, som har dem, ved hjælp af virkningsløs medicin. Der skal noget andet i stedet. Det første jeg tænker på er Pinse. Det andet, jeg tænker på, er oprettelse af en Forening for Åndelige Vennekredse, hvor folk kan få den nødvendige åndelige hjælp. Onde ånder skal fordrives med den gode Helligånd – i kraft af Jesus. Bibelen taler sandt. Alle andre, der siger noget andet, stikker hovedet i busken. Men dermed forsvinder problemet jo ikke.
Pinse, vi nu igen bliver mindet om, har svaret. Helligånden er svaret.

Knud Held-Hansen
Th. Staunings Vej 12
9210 Aalborg SØ