Et godt motto?

Der er i denne tid en hel del talen og visen film om at den var helt gal med Jesus og en pave John Paul I, som man (NOGLE) tror blev myrdet, fordi Vatikanet syntes at skjule noget. Og Maria Magdalene skulle ophøjes til discipel, og sådan i den dur. Jeg har hørt det motto at hvis man ikke har noget godt at sige bør man tie, og det vil jeg her give videre.
At der er fundet et Maria evangelie og at Maria Magdalene skulle være ophøjet til overdiscipel, er helt hen i vejret. Der er lavet så mange forfalskninger angående kristendommen at det er helt forfærdeligt, men en ting er sikkert, og det er at det man påstår om Jesus og Maria Magdalene og alt andet man betvivler i Bibelen, det holder ikke, det er kun for at lave miskredit her.
For havde det været således så havde Gud sørget for at det ville havde været iblandt de bibelske skrifter og en mere indlysende ting er at havde det været sådan så havde Jesus selv åbnet op for den godtepose, for Jesus som var halvt menneske og halvt Gud på jorden var ikke bange for noget som helst opfundet af vi mennesker, og Han er det stadigvæk ikke, men vi burde være bange, men i stedet for opfører vi os som dem som ved bedst, og det er vel fordi vi ikke tror men er tvivlere. Hvis man da ikke vil tro at Gud ville havde fået det opført i Bibelens skrifter så er man ikke værdig til Gud og til at være kristen, for tror man ikke på Gud så tror man ikke på andet end sig selv, men tror man på Gud som man ikke kan se så er det underligt at man så ikke tror på alt det andet som er skrevet i Bibelen såsom jomfrufødsel og at Lazarus vågner op igen og meget mere. Men i stedet for så vælger vi kun at tro på hvad vi selv vil.
Nej kære brødre og søstre, vælg at tro på Gud og hvad Han har skabt og lad så alt det andet ligge, for det er kun menneskeskabte problemer, og det vil kun svie til jer selv. Giv jer selv tid til at studere Guds Ord for som i ved så har Gud haft tid til at udføre jer, så giv dog vor Fader lidt af den tid som Han selv har givet jer til at bede til Ham. Penge er ikke alt, det vil visse mennesker tids nok finde ud af men desværre alt for sent.

Jan Dallerup
Chl. Muncksvej 21
2400 KBH. NV.