Teenagekonsulent bliver næstformand i Europa

Lise Nielsen, der er teenagekonsulent i Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund er blevet valgt som næstformand i EBF Y&C, de europæiske baptisters børne- og ungdomsorganisation.
Det skete ved et bestyrelsesmøde i Prag midt i april, og valget betyder, at Line Nielsen to gange om året skal deltage i bestyrelsesmøder ude i Europa.
– At være med i et europæiske fællesskab handler meget om at være med til at dele erfaringer om det arbejde, man gør lokalt, og der er vores ønske, at de erfaringer, vi har gjort i BBU de seneste år også må være til velsignelse for vores venner i Europa. Samtidig ønsker vi at få en større forståelse for de mennesker, der lever i andre kulturer, hvor det at tro på Gud skaber andre problemstillinger end i Danmark, siger 25-årige Lise Nielsen til Baptistkirkens Nyhedsbrev.
– ole