Fornem pris til nordjysk menighed

Østervrå Baptistkirke fik i sidste uge overrakt en Church Health Award i USASom tidligere nævnt i Udfordringen er Østervrå Baptistkirke i Nordjylland blevet udvalgt til at modtage den såkaldte Church Health Award.

Jens Ibsen (tv) og Erik Rugholm (th) fik i sidste uge overrakt en Church Health Award af succesforfatteren Rick Warren (i midten).
Overrækkelsen fandt sted i Saddleback Church i USA

Kirke-sundheds-prisen uddeles hvert år til en række menigheder over hele verden, som har vist sundhedstegn ved at opretholde en god balance mellem tilbedelse, fællesskab, discipelskab, tjeneste og evangelisation.
Prisen er stiftet af succesforfatteren og menighedslederen Rick Warren fra Saddleback Church i USA. Han er manden bag bogen Det Målrettede Liv og Målrettet Menighed-modellen, der bruges af kristne og menigheder i hele verden.
Også i Østervrå Baptistkirke, hvor man har oplevet en stor tilgang efter at have arbejdet grundigt med modellen.
I år blev prisen overrakt i forbindelse med en stor konference i Saddleback med 3500 deltagende præster og ledere fra 49 lande og 200 kirkesamfund.
Fra Østervrå Baptistkirke havde fem repræsentanter taget turen over Atlanten for at opleve overrækkelsen.
Sammen med det synlige bevis på den fornemme pris følger en gave til menigheden på 1000 dollars. Desuden fik to af de nordjyske deltagere rejsen til USA og opholdet på konferencen betalt.
– ole