Giv Gud en chance

Med mellemrum dukker spørgsmålet op: Har du tilmeldt dig som organdonor, underforstået hvorfor ikke? Det er da det mindste, man kan gøre, når vi 23. maj på tv ser en yngre grædende kvinde, som venter på en nyre.
Nu må vi jo ikke glemme, at nyren, hun venter på, involverer en andens død. Men er man død, når man er hjernedød? Siden 13. juni 1990, da loven om hjernedødskriteriet blev vedtaget, er man det. Spørgsmålet for en kristen må nu være klart, medmindre vi opfinder et nyt kristent begreb og handler efter det: „Ren Grosbøll“. Begrebet dækker alle situationer, hvor man ikke regner med Gud og derfor slet ikke tror på ham.
Som rigtig kristen giver du nu Gud chancen for at beskytte dig for en ulykke og chancen for at blive helbredt, hvis du bliver syg.
Knud Held-Hansen
Th. StauningsVej 12
9210 Aalborg SØ