Singler får ingen børn

Et voksende problem i EU er singlerne. De får ingen børn. Hjælp! Hvem skal betale vores folkepension?
Når folk endelig får børn, er det ønskebørn. Mange tusinde ikke-ønskebørn må derfor lade livet. Den såkaldte „fri“ abort burde af mange grunde forbydes i EU. I stedet skulle kvinder overtales til at gennemføre svangerskabet og ved adoption belønnes med 10.000 euro.
Har vi samvittighed til fortsat at fjerne så mange fostre, om man må spørge? En historie fra det virkelige liv handler om et ægtepar, der ønskede sig barn nr. to. Men det lykkedes ikke trods hormonbehandling.
Gud kendte åbenbart deres problem, fortæller avisen. For ved et kristent møde fik prædikanten en besked ovenfra til Karla og Søren. Ni måneder og to dage senere fødte Karla en dejlig, velskabt dreng. Hvad må Gud ikke holde ud at se på – det, vi gør med hans skaberværk?
Knud Held-Hansen
Th. Staunings Vej 12
9210 Aalborg SØ