Volontører opmuntrede missions-entusiaster

60 missions-entusiaster i Lærernes Missionsforening havde sat hinanden stævne på Nyborg Strand 24.-25. juni til sommerstævne og generalforsamling.

Hilsener til missionærer rundt om i verden er en fast tradition ved Lærernes Missionsforenings stævne

Man mødtes til missionærmosaik med glimt fra Grønland, Moskva, Suriname og Krim. Filip Engsig-Karup fortalte spændende om en Mathæusskole i Bangladesh, og tre volontører opmuntrede deltagerne med beretninger fra Thailand, Labrador og Etiopien. Især talte Lydia Bøegh Svendsen, der har været volontør i Thailand, sig ind i folks hjerter. Hun var begejstret og kunne begejstre. Hun havde i et middelklassehjem hos kristne mennesker lært en masse om at leve kristenlivet ud i hverdagen i glæde og ydmyghed og kunne på en meget stærk måde videregive disse indtryk til forsamlingen.
Ved generalforsamlingen var der ingen nye forslag til bestyrelsen, så bestyrelsen fortsætter.
– Bjarne